Tirsdag d. 8. september 2020, kl. 14:00

Vidste du, at der ligger en kirke på Sommervej? Det er der vist ikke mange i Jyllinge, der ved; men det gør der! Kirken hedder ”Liberal katolsk kirke”, og den er en del af et kristent trossamfund (frikirke), der på verdensplan opstod i 1916 i krydsfeltet mellem den katolske tradition og den teosofiske impuls.

Ceremonierne ligner, hvad man kender fra den almindelige kristne tradition, mens læren ligger tættere op af det, som man med en bred pensel kalder New Age. Der er således ingen fastlagte dogmer, men derimod en udbredt frihed, til at danne sin egen overbevisning.

Kenneth Christensen er præst i kirken, der både har præstebolig og kirkelokaler på Sommervej. Vi har inviteret ham til at komme til tirsdagscafé 8.september for at fortælle om kirken og dens lære.

Sted Laden, Bygaden 23, 4040 Jyllinge