×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 19. december 2019, kl. 20:00

Gimle og Hellig Kors Kirke præsenterer Anne Linnet Julekoncert.

En af Danmarks mest betydningsfulde og initiativrige musikere tager på turné i kirker landet over. Med sig bringer hun julestemning og et stort bagkatalog, der spreder sig over fem årtier.

Siden 1970’erne har Anne Linnet været en del af den danske musikscene. Et bagkatalog med adskillige soloalbums samt skaber af diverse bands, har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige og åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere med musikgenrer.

Til jul kan publikum nu glæde sig til en lang række julekoncerter hvor Anne Linnet tager publikum i hånden ind i kirkens rum. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af egne sange. Hun vil blandt andet synge klassikere som ”Tusind Stykker”, ”Smuk Og Dejlig” og ”Barndommens Gade” samt sange fra sit julealbum, blandt andet ”Hvid Jul” og ”Stjerne Over Betlehem”. 

Anne Linnet nyder at spille i kirker, først og fremmest på grund af den gode akustik, men i høj grad også på grund af stemningen.

”Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum kan jeg godt lide at optræde i” fortæller Anne Linnet.

I det hele taget mener Anne Linnet, at det er fantastisk, at kirkens rum bliver benyttet mere og mere. ”Det er det allerstærkeste kort folkekirken har på hånden, at kirken altid er åben for alle. Som i alle. Man er velkommen, uanset hvad man tror på, hvordan man gør det og hvorfor. Jeg oplever ikke kristendommen som fordomsfuld og missionerende, tværtimod synes jeg, at kirken har et enestående tilbud om et åbent fællesskab” siger hun.

Billetter á 300/320 købes via Gimle -> https://gimle.dk/program/anne-linnet-julekoncert 

Unummererede siddepladser.

Julekoncert med Anne Linnet
Medvirkende
Anne Linnet
Sted Agerskellet 10, 4040 Jyllinge
Pris
Forsalg: 300 / 320 ved døren.