Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Eksistenscafé

Eksistenscafé

Kunne du godt tænke dig en gang imellem at have et frirum til at tale med andre om emner som meningen med livet, tro og tvivl, godt og ondt, de forskellige religioners svar på de store spørgsmål og alt det, man ofte ikke får talt om i en travl hverdag med arbejde og børn?

Og har du lyst til at gøre det under hyggelige former med ikke for mange deltagere, hvor vi spiser lidt ost og drikker et glas rødvin eller kaffe/te undervejs, uden at det varer hele aftenen? Så er dette initiativ måske noget for dig: Vi mødes den 4. torsdag i hver måned fra 18.30 til 20.30 i Laden. Der kommer en gæst udefra – eller flere – der lægger op til samtalen. 

Første gang er torsdag 24.oktober, hvor vi tager fat om ligheder/forskelle mellem kristendom, jødedom og Islam. I samtalen er det ikke mindst meningen, at deltagernes egne tanker om de store spørgsmål skal kunne komme på banen, så man ikke kun bliver klogere, men måske også inspireret og udfordret af hinanden. Uden at der er autoriserede svar for enden af samtalen! Tanken er, at vi de første par gange går videre i det samme spor; men deltagerne skal kunne være medbestemmende om det næste emne, hvis de ønsker det. Man forpligter sig ikke til at deltage i hele forløbet. Man kan hoppe på og af, som man har lyst og tid til; men jo mere man er med, jo større udbytte får man.

Første aften er gratis. Der kan evt. senere blive tale om en beskeden deltagerbetaling.